VVS-service

Vi er friske på at klare din VVS-opgave uanset omfanget

VVS-service

Professionel VVS-service i Roskilde

Uanset om der skal ordnes et utæt rør, udskiftes armatur eller repareres radiator, kan du trygt tage fat i os. Hos AJ VVS & Teknik har vi en bred vifte af kompetencer inden for faget til at klare langt de fleste opgaver.

Vi har hjulpet en lang række kunder i Roskilde, Taastrup, Lejre og omegn med diverse fagopgaver. Heraf har vi løbende lyttet til feedback samt tilpasset vores løsninger deraf. Som ung virksomhed har vi et stort fokus på at udvikle os på alle fronter.

Mange af vores kunder sætter især pris på vores grundige håndværk. Med barren sat højt for kvalitet lægger vi stor vægt på detaljerne ved enhver opgave. Det er din sikkerhed for at få en holdbar løsning.

Tæt samarbejde med dig

Hos AJ VVS & Teknik er vi af den overbevisning, at de bedste løsninger kommer som resultat af et tæt og ærligt samarbejde mellem kunde og VVS’er. Vi sørger for at være klare og tydelige i vores kommunikation med dig – hvad enten det omhandler pris, tidsplan eller andet.

Du bliver løbende informeret om alt, hvad vi foretager os hos dig. Skulle vi støde på noget uventet i opgaven, eller sidder vi fast i trafikken, sørger vi for at kontakte dig med det samme.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Få et tilbud på din VVS-opgave

Ønsker du et tilbud på din opgave? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid friske på at besvare dine eventuelle spørgsmål samt komme med faglig rådgivning inden tilbudsgivning. Først når du er klar, planlægger vi projektet og udfører opgaven – intet bliver lavet over hovedet på dig.

Ring til os på telefon 20 69 92 97, skriv til e-mail jh@vvsaj.dk eller gør brug af vores online kontaktformular. Så vender vi straks tilbage med et gratis og helt uforpligtende tilbud.