Fjernvarmeinstallation

Lad os klare fjernvarmeinstallation hos dig

Fjernvarmeinstallation

Professionel fjernvarmeinstallation på Sjælland

Er det blevet jeres tur til at prøve kræfter med fjernvarmen? Søger I en aut. VVS-installatør til at klare opgaven? Hos AJ VVS & Teknik har vi mangeårig erfaring inden for VVS-arbejde på Sjælland.

Med hjælp fra kyndige installatører sikrer man et holdbart resultat, der matcher de standarder, som sættes til fjernvarmeinstallation. Vores erfaring dækker bredt, og som din fagmand står vi klar til at rådgive og vejlede for at sikre den absolut bedste løsning.

Fjernvarmeinstallation skal gøres ordentligt først gang. Hvis ikke, kan det have store konsekvenser for anlægget og sågar resten af din bolig. Ved at vælge en autoriseret VVS’er sikrer du, at installationen bliver foretaget nøje og efter de gængse standarder i branchen.

Som din installatør stræber vi efter, at du får en god kundeoplevelse fra til slut. Vi sørger for at lytte til dine behov og ønsker inden projektstart og planlægger derudfra. Vores største ønske er, at du bliver glad og tilfreds med det hele. Hvad enten du skal bruge fjernvarmeinstallation hos VVS’er i Roskilde, VVS’er i Greve, VVS’er i Taastrup eller omegn, står vi klar som din samarbejdspartner.

Skift fra gasfyr til fjernvarme

Gasfyret har været under hård pres med stigende varmeudgifter i flere år. Om det vil fortsætte, kan ingen forudse, men en ting er sikkert: Er fjernvarme en mulighed, bør du overveje at skifte.

Fordelingsanlægget i huset som er opsat i forbindelse med dit gasfyr kan genbruges til fjernvarmeanlægget. Derfor vil en fjernvarmeinstallation altså være forholdsvis ligetil, og i nogle tilfælde skal der ‘bare’ føres rør ind og ud af boligen. Du kan altid tage fat i os for at høre, hvad vi anbefaler til netop din situation.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Fordele ved fjernvarme

Danmark har lagt et stort fokus på at udbrede fjernvarme i hele landet. Over 60% af danske boliger får deres varme gennem fjernvarme. Det er desuden den mest miljøvenlige opbevaringsform, og mere end 60% af fjernvarmen kommer fra vedvarende energikilder. I takt med at vi får flere bæredygtige energikilder (såsom solceller, biobrændsler, vindmøller osv), bliver fjernvarmen altså en endnu bedre løsning for dig og planeten.

Hos AJ VVS & Teknik ser vi fjernvarmeinstallation som en måde at sikre sig en grønnere fremtiden, der samtidig er billigere end mange alternative varmekilder på markedet.

  • Billig varmekilde
  • Nem installation
  • Miljøvenlig løsning

Få et tilbud på fjernvarmeinstallation

Skal vi klare installationen af dit fjernvarmeanlæg? Som aut. VVS-installatør med base i Roskilde rykker vi ud til langt det meste af Sjælland. Vi er altid friske på at rådgive dig til den absolut bedste løsning uanset opgaven.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte os i dag. Ring på telefon 20 69 92 97 eller ved at udfylde kontaktformularen på siden her.