Om os

Personlig service og godt håndværk er hjørnestenene i vores løsninger

Om os

Familieejet VVS-firma i Roskilde

Hos AJ VVS & Teknik lægger vi stor vægt på et godt samarbejde med dig. Vi er af den overbevisning, at de bedste løsninger kommer på baggrund af gennemsigtig kommunikation fra start til slut.

Hvad enten vi skal lave nyt badeværelse i Roskilde, installere gulvvarme, udføre fjernvarmeinstallation, VVS-service eller andet, sørger vi altid for at have dig med i processen. Med os som din VVS’er kan du forvente:

  • Kvalitet til fair priser
  • Personlig service
  • Overholdelse af aftaler

Som familiedrevet virksomhed har vi et godt sammenhold på arbejdspladsen. Hos AJ VVS & Teknik forstår vi at have det sjovt på arbejdet – uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores løsninger. Vi synes det skal være en hyggelig oplevelse, at få besøg af sin håndværker.

En håndværker du kan regne med

I en branche hvor service og kvalitet varierer meget, er det rart at vide, at man kan regne med sin håndværker. Du har måske oplevet, at de ikke kom til tiden. Eller måske blev du ikke informeret tilstrækkeligt om opgaven. Det er frustrerende for dig og kan skabe rod i tidsplanerne.

Af netop disse årsager stræber vi efter at give branchen et bedre ry. Gennem personlig service og løbende ekspertise sørger vi for, at du får en god oplevelse. Skulle vi sidde fast i trafikken eller støde på andet uventet, sørger vi straks for at tage fat i dig.

Vi dækker en stor del af Sjælland, blandt andet

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Kontakt din lokale VVS’er

Skal du bruge hjælp til en opgave, der kræver et dygtigt team af erfarne VVS-installatører? Så kan du altid kontakte os med en kort beskrivelse af din opgave. Vi er altid friske på at besvare dine spørgsmål.

Skriv til os på mail jh@vvsaj.dk, via kontaktformularen eller ring på tlf. 20 69 92 97. Så vender vi straks tilbage med et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.