Gulvvarme

Vi står klar til at udføre installation af gulvvarme i Roskilde og omegn

Gulvvarme

Installation af gulvvarme

Skal du have installeret gulvvarme i køkkenet, på badeværelset, i stuen eller andetsteds? Så tøv ikke med at kontakte os. Hos AJ VVS & Teknik er vi eksperter inden for netop gulvvarme, hvorfor du er sikret en holdbar og alsidig løsning.

Med hjælp fra os kan du forvente personlig og grundig rådgivning gennem hele processen. Vi har stor erfaring med en række forskellige systemer og installationer. Heraf kan vi skræddersy løsningen, så du får mest muligt ud af installationen.

Som din installatør stræber vi efter, at du får en god kundeoplevelse fra til slut. Vi sørger for at lytte til dine behov og ønsker inden projektstart og planlægger derudfra. Vores største ønske er, at du bliver glad og tilfreds med det hele.

Mange fordele ved gulvvarme

Der er mange gode grunde til at vælge gulvvarme frem for eksempelvis en radiator eller en varmepumpe. Det giver blandt andet en større frihed, når det kommer til indretning af boligen.

Gulvvarme er desuden meget ligetil, når det kommer til vedligeholdelse. Installationen passer sig selv, og du skal altså ikke tænke på jævnlig rengøring el. lign.

Her hos AJ VVS & Teknik er vi selv meget glade for gulvvarme på badeværelset. I takt med at badeværelset er blevet til en form for wellness-center i hjemmet, er det vigtigt med et behageligt miljø. Varme i badeværelsesgulvet er især rart om morgenen, og hjælper desuden med at tørre gulvet efter badet.

Vi tilbyder også fjernvarmeinstallation

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Få et tilbud i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om de mange muligheder med gulvvarme? Med os i ryggen er du sikret god kvalitet og personlig service til fair priser. Vi dækker området fra Hvalsø, Lejre og Roskilde til Taastrup og Greve.

Skriv til os på e-mail jh@vvsaj.dk, ring på tlf. 20 69 92 97 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Så vender vi straks tilbage med svar på dine eventuelle spørgsmål samt et gratis og helt uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!