VVS Greve

VVS i Greve og omegn

VVS Greve

Din autoriserede VVS-installatør i Greve

Søger du professionelt VVS i Greve? Med base i Roskilde kender vi til hele lokalområdet i Greve kommune og sågar de omkringliggende områder. Vi bestræber os på at levere service og håndværk i topklasse uden at gå på kompromis med de gode priser.

AJ VVS & Teknik er et ungt VVS firma med en drøm om at løfte serviceniveauet i branchen. Vi kender selv til de mange frustrationer, når man skal bruge en håndværker: Lange ventetider, vage aftaler og en fagmand, der ikke tager telefonen kan gøre processen drænende og tidskrævende. Det ønsker vi at gøre op med!

Hos os får du altid en kompetent VVS’er, der har kunden i fokus. Fra du kontakter os tager vi godt hånd om dig og dit projekt. Du kan trygt vide, at opgaven bliver lavet til tiden og at alt er i orden. Skulle der være noget efterfølgende, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi er til rådighed uanset om du er eksisterende, tidligere eller ny kunde hos os.

Vi dækker hele Greve kommune

Lader du os klare din opgave inden for VVS i Greve, vil du med sikkerhed få en løsning, der matcher dine standarder for kvalitet. Hvad enten du skal bruge hjælp som privat boligejer, erhvervskunde eller boligforening Karlslunde, Kildebrønde, Tune eller andetsteds, står vi klar.

Håndværk er en tillidssag. Som VVS’er i Greve er vi derfor et stort fokus på at være så transparente som overhovedet muligt. Alt bliver lavet som aftalt med dig, og deadlines bliver overholdt. Støder vi på uforudsete sager i løbet af opgaven, underretter vi naturligvis dig som det allerførste for at vende situationen.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Kontakt din lokale VVS’er i Greve

Lyder vi som det rette match til netop din VVS-opgave? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud – uanset omfanget. Få professionel rådgivning af autoriserede VVS’ere i Greve, der kan stå 100% inde for deres arbejde. Kontakt AJ VVS & Teknik i dag.

Ring til os på tlf. 20 69 92 97, send en mail til jh@vvsaj.dk eller gør brug af kontaktformularen her. Så vender vi straks tilbage med et gratis tilbud og svar på dine eventuelle spørgsmål.